Υπενθύμιση Γενικής Συνέλευσης

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:30 θα λάβει χώρα επαναληπτική (λόγω μη επίτευξης απαρτίας την 24.10.2018) Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κηφισιάς, στο Μικρό Αμφιθέατρο του Σχολείου μας, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας

2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών

3. Απολογισμός θητείας απερχόμενου Δ.Σ. και Προϋπολογισμός τρέχοντος έτους 2018-19

Όποιος γονέας ή κηδεμόνας επιθυμεί ακόμη να θέσει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, παρακαλούμε να υποβάλλει εγγράφως αίτηση προς το Δ.Σ. έως την έναρξη της συνεδρίασης της Γ.Σ.. Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας που έθεσαν υποψηφιότητα μέσω e-mail ότι θα πρέπει επιπρόσθετα να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Σύλλογο έως την έναρξη της συνεδρίασης προκειμένου να υπογράψουν το σχετικό έγγραφο.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας εκ νέου, θα λάβει χώρα επαναληπτική Συνέλευση την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στον ίδιο χώρο.

Παρακαλούμε και πάλι θερμά για την προσέλευσή σας, υπενθυμίζοντάς σας ότι η ολοκλήρωση της διαδικασίας αρχαιρεσιών είναι προς το συμφέρον όλων μας.

Σας ευχαριστούμε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
1ου Γυμνασίου Κηφισιάς

ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2016-18

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΙΩΤΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΡΕΒΕΛΛΑ
ΜΑΤΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ ΝΤΑΒΑΝΑΓΓΕΛΗ
ΕΥΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΦΑΦΟΥΤΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ ΚΟΥΡΗ
ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΑΤΣΙΟΥΠΑ ΠΕΤΡΙΔΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΡΟΝΗ ΣΧΟΙΝΑ

By |2018-10-31T11:04:14+00:00Οκτώβριος 31st, 2018|Ενημέρωση Γονέων|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υπενθύμιση Γενικής Συνέλευσης