Εγγραφή μαθητών στο ΠΣΔ-Εξ’αποστάσεως εκπαίδευση

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας υλοποίησης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, χρειάζεται να γίνει εγγραφή των μαθητών με τη συνδρομή του γονέα-κηδεμόνα τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) (www.sch.gr). Mε την εγγραφή τους οι μαθητές/μαθήτριες αποκτούν λογαριασμο στο ΠΣΔ μέσω του οποίου θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθεσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης.

Προκειμένου να γίνει η εγγραφή του μαθητή ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://register.sch.gr/students/admins/studentsNew.php

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο αριθμός μητρώου του/της μαθητή/τριας είναι ένας τετραψήφιος αριθμός ο οποίος αναγράφεται στους ελέγχους επίδοσης του 1ου τετραμήνου.

Τις τελευταίες μέρες το ΠΣΔ είναι πολύ φορτωμένο. Προσέξτε να καταχωρείτε τα στοιχεία του μαθητή/τριας με ελληνικούς χαρακτήρες όπως αναγράφονται και στους ελέγχους προόδου και αν δε τα καταφέρετε ξαναδοκιμάστε αργότερα ακόμη και αν βγάζει μήνυμα ότι δε βρισκει το μαθητή ή να μη βρίσκει το σχολείο κ.α.

Σε περίπτωση που προκύψει άλλο πρόβλημα στη δημιουργία λογαριασμού παρακαλούμε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο σχολείο mail@1gym-kifis.att.sch.gr με τα στοιχεία του μαθητή και περιγραφή του προβλήματος.

Όταν ξεκινήσει η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, θα ενημερωθείτε εκ νέου με οδηγίες.
Επίσης καλό είναι να περιμένετε τις οδηγίες αυτές, γιατί και τα μαθήματα τώρα δημιουργούνται από τους εκπαιδευτικούς που αντίστοιχα συναντούν μεγάλη δυσκoλiα σύνδεσης.
Οι εγγραφές των μαθητών που έχουν ήδη απoκτήσει λογαριασμό ΠΣΔ στα μαθήματα των εκπαιδευτικών, μάλλον θα γίνουν σε λιγες μέρες μαζικά από εμάς. Έτσι αιτήματα εγγραφής σε μαθήματα εκπαιδευτικών σε αυτή τη φάση μπορεί να μη γίνουν δεκτά ή και να διαγραφούν μαθητές απο μάθημα που έχουν εγγραφεί για να προστεθούν μαζικά στη συνέχεια.

Συνημμένα θα βρείτε σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου

By |2020-03-26T13:29:20+00:00Μάρτιος 26th, 2020|2019 - 2020, Νέα - Ανακοινώσεις|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εγγραφή μαθητών στο ΠΣΔ-Εξ’αποστάσεως εκπαίδευση