ΓΑΛΛΙΚΑ2020-04-02T11:19:41+00:00

Αγαπητοί γονείς και Αγαπητά μου παιδιά,

Εύχομαι να είστε όλοι γεροί, δυνατοί και με τέλεια διάθεση!!!

Στο πλαίσιο της ασύγχρονης και εξ΄αποστάσεως εκπαίδευσης η οποία εφαρμόζεται λόγω των ειδικών συνθηκών που υφίστανται αυτήν την περίοδο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως, θα ήθελα να απευθυνθώ σε εσάς και να σας γνωρίσω τα εξής:

1. Επειδή η επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου είναι αρκετά δύσκολη τόσο για εμάς τους εκπαιδευτικούς, όσο και για εσάς τους μαθητές, σκέφτηκα ότι θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσουμε την εξ’ αποστάσεως επικοινωνία μας μέσω του παρόντος e-mail.

2. Σας υπενθυμίζω ότι εμείς έχουμε το προνόμιο να υπάρχει το Διαδραστικό μας βιβλίο στην ακόλουθη ηλεκτρονική σελίδα http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGYM-A108/314/2130,21982/

Μπορείτε, λοιπόν, να μπείτε και να κάνετε, όπως ακριβώς σας έχω δείξει στο σχολείο και έχουμε κάνει και μαζί, τους Διαλόγους (Dialogues), το Λεξιλόγιο (Lexique), τη Γραμματική (Grammaire), Ασκήσεις και Παιχνίδια… όσες Επαναλήψεις θέλετε και όποιος επιθυμεί, μπορεί να μπει να ακούσει και να κάνει και τα παρακάτω!!!

Σας υπενθυμίζω επίσης, ότι οι Ασκήσεις είναι διαδραστικές, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι κάθε φορά που κάνετε μία Άσκηση και πατάτε Υποβολή (Vérifiez), αυτή αυτόματα διορθώνεται και εμφανίζονται και τα αποτελέσματα. Οπότε γνωρίζετε εάν έχετε κάνει λάθος και πού.

3. Για ότι χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο eleftheriachari@gmail.com αλλά και στο Skype: Eleftheria Chari όπου θα μπορούμε να μιλήσουμε και να μοιραστούμε την οθόνη μας για να σας δείξω πως να κάνετε πράγματα σε σχέση με τις ασκήσεις και τα παιχνίδια του Διαδραστικού μας Βιβλίου, αν και είμαι σίγουρη ότι είστε experts στις νέες Τεχνολογίες!

4. Σύντομα θα σας αποστείλω link με Κουίζ Γνώσεων το οποίο θα συμπληρώσετε online, θα κάνετε Υποβολή και θα μου αποσταλλεί αυτόματα. Προς το παρόν κάντε τις επαναλήψεις σας, εξασκηθείτε, παίξτε, διασκεδάστε και θα τα ξαναπούμε.

Περιμένω νέα σας και θα χαρώ να τα πούμε μέσω Internet με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Με εκτίμηση,
Ελευθερία Χάρη ΠΕ05